Skip to content

Afspraak maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken,dit kan tussen 8-11 uur. Tussen 12-13 uur is de assistente alleen voor een medische noodsituatie telefonisch bereikbaar. Na 14 uur kunt u bellen voor uitslagen.

 

 

Telefonisch 

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen of via uw patientenomgeving een e-consult of afspraak op het spreekuur inplannen. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, de assistente bekijkt in de agenda welke mogelijkheden erzijn. 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

thuisarts-logo

Vind de juiste informatie over gezondheid en ziekten via Thuisarts.nl

Betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw arts

RIVM

zoekkaart-nederland

Ga naar de inhoud